102 yaşındaki İkinci Dünya Savaşı Veteran, savaş hikayelerini paylaşan Tiktok hissi olur

rookiemag

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

102 yaşında bir II. Dünya Savaşı gazisi, savaş zamanı hikayeleri deneyimlerini paylaşarak Tiktok'ta viral bir his haline geldi.

Jake Larson, aka “Papa Jake”, Haberler Digital ile ülkeye hizmet etme hakkında konuştu ve Bağımsızlık Günü'nün onun için ne anlama geldiğini paylaştı. (Bu makalenin üst kısmındaki videoya bakın.)

Kaliforniya, Lafayette'den Larson, D-Day'de Omaha Plajı'na ve daha sonra Bulge Savaşı'nda Basulfat Beach'i fırtına ederken II.Dünya Savaşı sırasında altı savaşta savaştı.

Amerika'nın En Eski 4 Temmuz Geçit Töreni 240 Yıllık Vatansever Geleneği

Owatonna, Minnesota'da doğdu, 1938'de 15 yaşında Ulusal Muhafızlara katıldı ve yaşı hakkında uzanıyordu.

Larson, “Depresyon sırasında bir çiftlikte bir çiftlikte büyümek, akan su veya para, bugün sahip olduğumuz bağımsızlık ve özgürlüğü takdir etmemi sağladı.” Dedi.

İkinci Dünya Savaşı emektar Jake Larson, Kaliforniya'dan 102 yaşındaki Jake Larson, D-Day'de Omaha Plajı'na fırtına yapma deneyimlerini paylaştı. (Haberler Digital)

Pearl Harbor saldırıya uğradığında 18 yaşındaydı. Larson, “Pearl Harbor'ın var olduğunu bile bilmiyordu” diye şaka yaptı.

Pearl Harbor'dan sonra Larson Avrupa'da üç yıl geçirdi.

“Piyade'den yeni geldim. D-Day'in planlanmasına girdim. Sadece D-Day planlamasına girmekle kalmadım … Omaha Plajı'na indim ve o gece Omaha Plajı'ndan sorumlu olduğum.” Dedi.

Papa Jake Tiktok Hesabı

Jake Larson, yani “Pape Jake”, 1,2 milyondan fazla takipçisi ile bir Tiktok hissi haline geldi. (Papa Jake/Tiktok)

Larson, G3 için gece vardiyasına atandığını ve bu görevi şişkinlik savaşı yoluyla sürdürdüğünü söyledi.

D-Day'de, tüfeğini başının üstüne taşıyan çenesine kadar suya çıktı.

“Sekiz tur çizdim ve bunu kafamın üzerinde tutuyorum, bu yüzden mühimmatı ıslatmayacağım” dedi.

Askeri kahramanlar benzersiz 'kahve toplantıları' yardımıyla sivil hayata geçiş

“Ama kıyıdan aldığımız küçük silah ateşinden daha fazla korkuyordum.”

“Sana kıyıdan ateş ediyorlar, kara mayınların üzerinde yürüyorsunuz. Bu inanılmaz.”

Papa Jake Savaş Fotoğrafları

Jake Larson altı savaşta savaştı. D-Day'de, tüfeğini başının üstüne taşıyan çenesine kadar suya çıktığını söyledi. (Papa Jake/Tiktok)

“Bunun en inanılmaz kısmı, bu olayların altısına çizik olmadan geldim.”

ABD Gaziler İşleri Bakanlığı'ndan istatistiklere göre, II. Dünya Savaşı'nda görev yapan 16.4 milyon Amerikalı'nın yaklaşık 66.143'ü 2024'ten itibaren yaşıyordu.

Larson, “II. Dünya Savaşı'nın başında, İngiltere ve İrlanda, tüm dünyanın özgürlüğü için savaşan Amerikan askerleriyle doluydu.” Dedi.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

“Dünyanın En Şanslı Adamı” kitabının yazarı Larson, ülkelerine nihai hizmeti ödeyenlere şükranlarından bahsetti.

Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Ruhları şimdi bana bakıyor. Her konuştuğumda, insanlara üst kattaki adamların bize baktıklarını, kahramanlar olduğunu hatırlatmayı seviyorum.” “Ben sadece oradayım işi yapıyorum.”

D-Day Gaziler Dönüş

Larson, Haberler Digital'e dört Temmuz'un aile ve özgürlük üzerinde düşünmesi için özel bir zaman olduğunu söyledi. (AP Fotoğraf/John Leicester)

“Hiçbirimizin kahraman olacağımızı düşündüğünü sanmıyorum. Oraya kahraman olmak için gitmedik. [butt] Avrupa dışında. “

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Ve biz yaptık. Yaptık!”

Larson, Haberler Digital'e dört Temmuz'un aile ve özgürlük üzerinde düşünmesi için özel bir zaman olduğunu söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Dört Temmuz her yıl geldiğinde, hepimizin bu ülkede ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bu ülkede nereden geldiğiniz umrumda değil – hepimiz Amerikalıyız. Amerika'daki özgürlüklerimiz için savaşırsanız, bir Amerikalısınız.”