Asi yolcunun dizginlenmesine yardım eden American Airlines yolcusu, durumun “savaş ya da kaç” olduğunu söyledi

rookiemag

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ÜCRETSİZ bir hesap oluşturun.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Asi bir hava yolcusu, bir mürettebat üyesini yaraladıktan ve American Airlines'ın Milwaukee'den Teksas'a giden uçağında aksamaya neden olduktan sonra gözaltına alındı.

FOX 4 KDFW'nin haberine göre Salı günü adam, kabin kapısından uçaktan çıkmak isteyen bir uçuş görevlisine saldırdı ve diğer yolcular da adamı bantla zapt etmeye yardım etti.

Dallas Fort Worth (DFW) Uluslararası Havalimanı'nın KDFW tarafından elde edilen ve Haberler Digital ile paylaşılan olay raporunda, adamın uçuş görevlisine yaklaşarak “Kaptan” olduğu için “uçaktan çıkması” gerektiğini söylediği belirtiliyor.

AMERICAN AIRLINES, 'KAPI BİTLEMESİNİ' 100'DEN FAZLA HAVALİMANINI kapsayacak şekilde genişletiyor

Yolcunun zapt edilmesine yardım eden üç kişiden biri olan Teksas McKinney'den Doug McCright, KDFW'ye sözlü tartışmanın uçağın önünde oturduğu sıranın yakınında meydana geldiğini söyledi.

Üç American Airlines yolcusu (burada resimde), uçuş sırasında uçaktan inmeye çalışan bir adamın dizginlenmesine yardım etti. (Doug McCright)

“Görüşmenin pek iyi gitmediğini söyleyebilirim” dedi.

Uçuş görevlisinin defalarca yolcuya koltuğuna geri dönmesini söylediğini duyduktan sonra McCright devreye girdi.

McCright, “'Efendim, koltuğunuza geri dönmenizi istiyor' dedim. Koltuğunuza geri dönmeniz gerekiyor… Döndü ve 'Bu uçuştan iniyorum! Bu uçuştan inmek istiyorum' dedi” dedi. KDFW'ye göre.

VESAT ÜCRETLERİ SUNAN HAVA YOLLARI: İNDİRİM NASIL ALINIR

Adam daha sonra kabin kapısına erişmeye çalışırken uçuş görevlisinin üzerine atladı ve McCright adamı yakalayıp geride tuttu.

uçuş görevlisi insanlarla konuşuyor

Uçak sabah saat 10'dan kısa bir süre sonra indi ve yetkililer adamı çıkarmak için uçağa bindi. (iStock)

Uçuş görevlisi yetkililere sol bileğinin ve boynunun yaralandığını ve daha sonra tedavi için hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Yolcu Charlie Boris, başka bir yolcuyla birlikte uçuşun geri kalan 30 dakikası boyunca adamın ellerini ve ayaklarını bantladı.

FOX 4 KDFW'ye konuşan Boris, “Bu bir nevi savaş ya da kaç durumuydu” dedi.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Boris şunu ekledi: “Herkes gerçekten yardım etti ve çaba gösterdi ve hepimiz Şükran Günü'ne gidebildik.”

Uçağın inişinden kısa bir süre sonra, sabah saat 10 civarında, FBI ve havaalanı polisi uçağa bindi ve yolculardan birinin hâlâ adamın üzerinde diz çökmüş halde olduğunu gördü.

Uçaktaki insanlar

Rahatsız edici yolcu, uçak indikten sonra yetkililer tarafından zihinsel değerlendirmeye alındı. (iStock)

KDFW'nin haberine göre, rahatsız edici yolcu tekerlekli sandalyeyle uçaktan çıkarıldı ve zihinsel bir değerlendirmeye alındı.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

Bir DFW sözcüsü Haberler Digital'e şöyle konuştu: “DFW Havaalanı Kamu Güvenliği Departmanı polis memurları, 19 Kasım'da gelen American Airlines'ın 1915 sefer sayılı uçağına, uçakta rahatsız edici bir yolcunun olduğu yönündeki ihbar üzerine yanıt verdi.” “Polisler bir kişiyi gözaltına aldı, soruşturma sürüyor.”

FOX Business'ın haberine göre, havayoluna göre, kullanılan emniyet bandı, uçaktaki güvenlik kitinde yer alıyordu.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Haberler Digital, yorum almak için American Airlines'a ulaştı.