Bagaj politikası 'nadiren zorlandı' son olaydan sonra uçuş yolcusu fuming var

rookiemag

New member
Georgia, Atlanta'dan gece geç saatlerde uçuş yapan bir uçuş yolcusu, bazı broşürlerin bagajla ilgili eylemleri hakkında hayal kırıklıklarını paylaştı.

“R/Delta” Reddit forumunda “Taşıma ve kişisel öğeler hakkında başka bir rant” başlığıyla yayınlanan kullanıcı, başkalarına yazdı, “Cidden, neden nadiren uygulandığında bir taşıma ve bir kişisel öğe hakkında bir” kural “var.”

Kullanıcı ekledi, “İzliyorum[ed] İki kişi, ne arayacağım, büyük rulo çantalar ve kişisel eşya, her iki silindiri bir FA iken bir hava kapısına koyarken [flight attendant] onu yapmasını izledi. “

Uçuş Yolcu, Uçak Görgü Tartışmasını Igning, 'Kötü Köln' kullanıcısı çağırıyor

Kullanıcı daha sonra ekledi “[Since] Çantamı kontrol etmek için para ödedim, sırt çantamı koltuğumun üzerine koyacağımı düşündüm ve aynı FA [then] Bana bunu yapamayacağımı söylüyor. “

Kişi devam etti, “FA'ya, bir kişinin ek yüke iki silindir koyduğunu izlediğimizden bahsettiğimizi ve neden iyi olduğunu söyledim. FA beni görmezden geliyor, devam ediyor.”

Hayal kırıklığına uğramış bir uçuş yolcusu, son bir uçuşta taşıma bagaj kurallarının uygulanmasının eksikliğini sorguluyor. (Istock)

Kullanıcı, uçuş görevlisinin daha sonra çantayı ön tarafa koltuğun altına koyduğunu söyledi.

Reddit kullanıcıları, iki bavulla gezginlerin ve çanta politika alışkanlıklarıyla yapılan eylemler hakkında spekülasyon yapmak için yorumlar bölümüne girdiler.

Vaping Flight Yolcu Pilot'u 'Bu uçağı tersine çevir' ile tehdit etmek istiyor

Bir kullanıcı, “Sadece kişisel bir deneyimden, bir zamanlar koltuğuma giderken iki roller çantam ve sırt çantam hakkında soruldu.” Dedi.

“Bir uçağa binerken annemin bagajını idare ediyorum çünkü yapamıyor. [So] Çok mümkün [this person was] Aynı şeyi yapıyor. “

Ticari uçakta havai depolama bölmesinde taşıma bagajı.

“Belki başkalarını polis yapmaya çalışmamalısın ve [instead] Kişisel öğenizi önünüzdeki koltuğun altına koymalıdır [belongs]”Bir sinsi kullanıcı yorum yaptı. (Istock)

Başka bir kullanıcı başka sorunlara dikkat çekti: “Gerçek sorun hakkında konuşalım: bagaj ücretleri. Bu yüzden herkes şimdi bir taşıma kullanıyor. Waaaay daha uzun. “

Başka bir kişi, “Havayollarının daha cömert bir kontrol edilen bagaj politikasına izin vermeye başlaması ve taşıma bagajı için şarj olmaya başlaması gerekiyor. Bu birkaç problemi çözecek.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Bir Redditor, “Bir sırt çantasıyla seyahat etmeyi bıraktım çünkü koltuk altına giren sırt çantaları hakkında çığlık atması nedeniyle bacak boşluğunu feda etmekten bıktım (genellikle tek taşımam olmasına rağmen).”

Sık bir kullanıcı orijinal postere, “Belki başkalarını polis yapmaya çalışmamalısınız ve [instead] Kişisel öğenizi önünüzdeki koltuğun altına koymalıdır [belongs]. “

Çinli taşıyıcı Kunming Havayollarının kadın işçileri erkek iş arkadaşlarını rutin tacizle suçluyor.

Eski bir uçuş görevlisi ve görgü uzmanı Haberler Digital'e söz konusu uçuş görevlisinin yanlış olabileceğini söyledi. (Istock)

“Ben [a member of a] Ticari uçaklarda sık sık yolcu olarak seyahat eden uçuş ekibi, “dedi bir kullanıcı.

Kişi devam etti, “Başparmak kuralı, eğer üniformalı değilsem, mürettebat olsun ya da olmasın, herhangi bir yolcu için standart çanta ödeneğinden daha fazlasını getirmeme izin verilmiyor.”

“Uçuş dolu değilse, çoğu zaman bu kural göz ardı edilir.”
Reddit'teki başka bir kişi, “Sadece bir eşyam varsa, bu benim boyuttan bağımsız olarak benim taşımam ve kesinlikle tepeye koyuyorum ve önümdeki koltuğun altına değil.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Florida'dan eski uçuş görevlisi ve görgü uzmanı Jacqueline Whitmore, Haberler Digital'e söz konusu davada uçuş görevlisinin yanlış olabileceğini söyledi.

Whitmore, “Bu yolcunun neden sırt çantasını havai kutusuna koymasına izin verilmediğinden emin değilim. Kutular dolu olmadıkça bu tamamen kabul edilebilir.” Dedi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Havayollarının yolcuların bir çanta (belirli bir boyutta) ve uçakta kişisel bir öğe alabilecekleri bir politikası var. Uçuş dolu değilse, çoğu zaman bu kural göz ardı edilir.”