Birinci sınıf Delta yolcusu, uçuşta servis edilen yeni başlatılan Shake Shack yemeğini deniyor, sosyal medya kullanıcıları tepki gösteriyor

rookiemag

New member
Shake Shack ile Delta Air Lines arasında yakın zamanda duyurulan işbirliği resmen başladı ve inceleme sürüyor.

Bir Reddit kullanıcısı, Boston'dan kalkan birinci sınıf yolcular için resmi olarak 1 Aralık'ta başlatılan yemeğin fotoğrafını paylaşmak üzere platforma gitti.

Fotoğrafta fast food zincirinin temel burgerinin yanı sıra marul ve domates gibi ek malzemeler, yanında Sezar salatası ve brownie yer alıyordu.

DELTA UÇUŞ YOLCULARINA SHAKE SHACK GETİRİYOR AMA YEMEK SORUNSUZ BİR KALKIŞ OLACAK MI?

Burger yemeği, klasik Shake Shack kırışık patates kızartması yerine bir paket cipsle birlikte geliyor; bu, patates kızartmasını uçuş ortasında yeniden ısıtmaya çalışmaktan daha uygun bir taraf.

Delta Air Lines ile Shake Shack arasındaki ortaklığın duyurulmasının ardından burger, 1 Aralık'ta resmi olarak yolculara servis edildi. (iStock)

Reddit kullanıcısı fotoğrafa “Normal mağazalardaki gibi değil ama yine de oldukça iyi!” şeklinde bir başlık ekledi.

Diğer kullanıcılar lansmanla ilgili düşüncelerini paylaşırken görüntü internette bir sohbete yol açtı.

Bazıları burgerin gerçekliğini sorguladı ve bunun gerçekten Shake Shack mi yoksa üzerinde zincirin logosu bulunan farklı bir burger mi olduğundan şüphe etti.

HAVALİMANLARINDA YOLCULAR SON UÇUŞ REZERVASYON TRENDİNDE 'CHECK-IN TAVUK' OYNUYOR

Bir kullanıcı, “Arkadaşım BOS lezzet testinin bir parçası olmalı, bu kesinlikle Shake Shack” yorumunu yaptı.

delta-air-lines-kulübe-kulübe-ortaklığı

Patatesli çörek üzerinde klasik Angus bifteği köftesi, birinci sınıfta önceden sipariş verenler için temel burger malzemelerinin yanı sıra yan salata ve brownie ile birlikte geliyor. (Delta Hava Yolları)

Orijinal kullanıcı, “Eski çizburgeri hiç yemedim ama tadı Shake Shack'inki gibiydi” diye yanıtladı.

Diğerleri ise yemeğin uçuşta sunulma şekline dayanarak şüpheci görünüyordu.

“Bu olumlu mu yoksa olumsuz bir gönderi mi? diye soruyorum çünkü o burger son derece itici görünüyor ve ben Shake Shack'in yöneticisi olsaydım üzülürdüm. [company’s] ürün sunuluyor ve servis ediliyor” diye belirtti başka bir kullanıcı.

BU SIRADA OTURAN UÇUŞ YOLCULARININ BELİRLİ GEREKSİNİMLERİ GEÇMESİ GEREKLİ: BİLİNMESİ GEREKENLER

Orijinal poster, “Tadı gerçekten çok güzeldi! Burger, üzerine malzemeleri koymadan önce çıktığında biraz hüzünlü görünüyordu” diye yanıt verdi.

Haberler Digital, yorum yapmak için Reddit posterine ulaştı.

shake-shack-delta-air-lines-collab

Birçok kullanıcı, burger tercih etme seçeneğiyle birlikte birinci sınıf koltuk için ödeme yapmak yerine, burgeri havaalanından satın alıp uçağa binmenin kendileri için daha ucuz olacağına karar verdi.

Bir kullanıcı, “Uçağa binmeden önce bunu alırdım. En azından patates kızartmasıyla birlikte gelirdi” diye yazdı.

Uçuşta sunulan burger, ülke çapındaki fiziksel mekanlarda bulunan Angus burgerinin aynısıdır.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin.

Delta yakın tarihli bir basın bülteninde, bu menü öğesinin, yemeği kalkış tarihinden yedi gün öncesine kadar önceden seçmiş olan birinci sınıftakiler için mevcut olduğunu ve kalkıştan 24 saat öncesine kadar düzenlenebileceğini duyurdu.

uçuşlarda delta ve shake shack burger

Reddit kullanıcıları, birinci sınıf koltuk için daha fazla para ödememek ve uçuşta bulunmayan patates kızartması almaktan kaçınmak için uçağa binmeden önce Shake Shack burgerini (resimde yok) satın almanızı öneriyor. (iStock)

Delta, işbirliğini Shake Shack ile “türünün ilk örneği” olarak nitelendirdi, ancak Virginia merkezli seyahat endüstrisi uzmanı ve yazarı Gary Leff'e göre bu, ikilinin bir başkasıyla ilk çalışması değil. “Kanattan Görünüm” blogu

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Aslına bakılırsa bu, bir havayolunun fast-food burgerini gökyüzüne taşıması ilk kez değil.

“Fast-food ortaklıkları yeni değil [as] United bir zamanlar etleri sıcak tutarken soğuk yiyecekleri serin tutmak için McDonald's ve özel donanımlı mutfak arabalarıyla ortaklık kurmuştu.” Leff, geçen ay Haberler Digital'e verdiği demeçte.

Uçakta hamburger yiyen çocuk

Burgerler resmi olarak gökyüzüne çıktı ve değerlendirmeler yapıldı ancak herkes bunun birinci sınıf koltuğun fiyatına değeceğine ikna olmadı. (iStock)

Leff, Shake Shack ve Delta'nın 2016 yılında JFK ile LAX arasında uçarken Delta One business sınıfı müşterilerine hamburger ikram edilmesiyle ortaklık kurduğunu söyledi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Delta iletişim temsilcisi Haberler Digital'e e-posta yoluyla şunları söyledi: “Müşterilerimizden ve Uçuş Görevlilerimizden gelen son derece olumlu geri bildirimlerle birlikte ilk sonuçlardan heyecan duyuyoruz… Uçaktaki müşteriler burgerin tadını çıkarıyor [which has] Bir müşteriden sosyal medya aracılığıyla 10/10 yorum aldım.”

Temsilci, “Ön seçimli müşterilerin 1/3'ünden fazlası Shake Shack burgerini tercih ediyor; bu da beklenen seçim oranının üzerinde bir artış sağlıyor” diye ekledi.

Sydney Borchers, Haberler Digital'de yaşam tarzı prodüksiyon asistanıdır.