Delta yolcusu, yolcunun ceketinin koltuğun üzerinde asılı görülmesinin ardından Reddit'te tartışma başlattı

rookiemag

New member
Bir havayolu yolcusu, bir yolcunun koltuğa asılı ceketinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak Reddit'te tartışmaya yol açtı.

Kullanıcı şunu yazdı: “Hayır. D koltuğunun gelmesini ve bunu kapatmasını bekliyorum.”

Fotoğrafta, koridor koltuğunun arkasına bol dökümlü, arkasındaki koltuk boş olan yeşil bir kışlık ceket görülüyor.

Asi YOLCUYU TUTMAYA YARDIM EDEN AMERİKAN HAVAYOLLARI YOLCUSU DURUMUN 'SAVAŞ VEYA KAÇ' OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Reddit'in “r/delta” başlıklı alt forumunda kullanıcılar, ceketini koltuğun üzerinde asılı bırakan yolcunun davranışlarını tartıştı.

Bir uçuş yolcusu, ceketini koltuğunun üzerine örterek arkalarındaki sırayı ihlal eden bir yolcunun fotoğrafını paylaşmak için Reddit'e gitti. (iStock)

Bir kullanıcı “Farkındalık eksikliğini anlamıyorum” yorumunu yaptı.

Bir diğeri, “Eksik olan farkındalık değil, önemseme” dedi ve şunu ekledi: “Kimsenin bir şey söylememesine güveniyorlar.”

Bir diğeri, “Bundan ÇOK NEFRET EDİYORUM. Açık baş üstü bölmelerinde kelimenin tam anlamıyla yer var” diye ekledi.

HİNDİYİ ALIN, SOSUNU BIRAKIN: TSA'NIN HAVALİMANI GÜVENLİĞİNDE EL VEREBİLECEĞİ ŞÜkran Günü Yiyeceği

Biri duruma şöyle değindi: “Kibarca onlara onu kaldırmalarını söylerdim.”

Haberler Digital, yorum yapmak için Reddit posterine ulaştı.

uçak

Bir kullanıcı, hava yolcusunun Reddit'teki şikayeti hakkında “Her şeyin bu kadar büyütülmesi gerekmiyor” yorumunu yaptı. (iStock)

Bir başkası, “Her şeyin bu kadar büyütülmesi gerekmiyor, hahaha” diye yanıtladı.

Redditor'da “Palto oradayken yola bile çıkamıyorlar” dedi.

Bazı kullanıcılar Reddit kullanıcısının cekete ne yapması gerektiğine dair şakalar yaptı.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir tanesi “Oops, kolam döküldü” dedi.

Bir diğeri, “Ah ne güzel, içine kusacak bir çanta.” diye ekledi.

uçuş görevlisi

Bazı Reddit kullanıcıları ceketin zarar görmesi konusunda şaka yaptı ve bir tanesi “Ah dostum… kahvemi döktüm” dedi. (iStock)

Bir yorum “Ah dostum… kahvemi döktüm” dedi.

Bir diğeri şöyle dedi: “Ben cepleri karıştırıp bir kolunu şarabıma batırdıktan sonra o ceketi geri alıyorlar.”

Reddit zincirini ateşleyen uçuş yolcusu, ceketin arkasındaki boş koltukta oturan kişinin gelmesiyle takipçilerine durumla ilgili bilgi verdi.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

“Az önce FA'ya sordu [flight attendant] kişiden paltoyu hareket ettirmesini istemek, böylece onu iyi idare etmesini sağlamak” güncellemesini okuyun.

uçuş görevlisi

Reddit kullanıcısı, yolcunun (her ikisi de resimde yok) sonunda uçuş görevlisinden (resimde yok) kişiden ceketini kaldırmasını istemesini istediğini söyledi. (iStock)

Delta'nın web sitesinde havayolu, yolcuların kişisel eşyalarına ilişkin kuralları listeliyor.

Sitede, “Bu eşyalar, her zamanki el bagajınıza ek olarak uçuşunuz sırasında ücretsiz olarak taşınabilir. Uçuş görevlileri, bebek arabası gibi daha büyük eşyalar konusunda size yardımcı olabilir” diyor.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Uçuş ekibinin yardımcı olabileceği öğeler arasında “ceket ve/veya şemsiye” listelenmiştir.

Haberler Digital, yorum almak için Delta'ya ulaştı.