Florida'daki balıkçı kaptanı, bekar bir annenin Facebook'taki talebinin ardından gençlere sürpriz tekne turu düzenledi

rookiemag

New member
Floridalı bir anne, oğluna unutulmaz bir 13. yaş günü yaşatmak istedi ve yardım için topluluk üyelerinden yardım istedi.

Marie, Tampa Bay Balıkçılık Kulübü Facebook grubunda, oğlu Stash'i bekar bir ebeveyn olduğundan ve kiralık tekne teklifleri onun fiyat aralığının dışında olduğundan ilk kez tekneyle balığa çıkarabilecek biri olup olmadığını görmek için bir paylaşım yaptı.

Marie, Haberler Digital'e e-posta yoluyla şunları söyledi: “Dürüst olmak gerekirse, gönderiden pek bir şey beklemiyordum ancak teklifte bulunan ve yorum yapan harika insanların sayısı beni çok şaşırttı.”

KÖTÜ BELİRTİLER GETİRDİĞİ SÖYLENEN 'KIYAMET BALIKLARI' POPÜLER SÖRF KASABINDA KIYIYA YIKTI

Gönderi aracılığıyla, Tampa Körfezi sularında altı yıldır charter seferleri düzenleyen Reel Memories Fishing Charter'dan Kaptan Todd Young ile bağlantı kurdu.

Marie, Facebook'taki Tampa Bay Balıkçılık Kulübü grubunda, oğlu Stash'i doğum günü için bir teknede balığa götürebilecek biri olup olmadığını görmek için bir paylaşım yaptı. (Hannah Mayıs Marie)

Young, Haberler Digital'e e-posta yoluyla gönderiye yanıt verdiğini ve yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin.

“Başlangıçta [Marie] sadece oğlu için bir kiralama arıyordu ve bu gerçekten pahalıya mal olabilir. Bir grup insan, harika bir çocuk olduğu için onu kurtarmak için seyahatin tüm bedelini bağışlamaya yardım edeceklerini söyledi” dedi Young.

Florida balıkçı kaptanı ve oğlu

Yüzbaşı Todd Young, bekar bir anne olan Hannah May Marie'ye, oğlunun 13. doğum günü için ücretsiz bir balık tutma gezisi düzenlemesine yardım etti. (Hannah Mayıs Marie)

Şöyle ekledi, “Eğlenceli bir balık tutma günü için onu dışarı çıkarmak için herkesin yardım etmeye istekli olduğunu görmek çok güzeldi. Bunu birkaç gün düşündüm ve annesine ulaşıp onu hiçbir ücret ödemeden götüreceğimi söyledim. o.”

Young, Marie ve Stash, Stash'in doğum gününde bir balıkçı teknesine binmeye cesaret ettiler.

Stash, Haberler Digital'e e-posta yoluyla şunları söyledi: “Bir teknede balık tutup bu kadar çok balık yakalayabildiğim için yaşadığım en güzel doğum günüydü ve bunu gerçekten tekrar yapmak istiyorum.”

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Stash, kendisinin ve annesinin eve getirip yemek pişirebildiği 30 inçlik bir snook yuvasına takıldı.

doğum günü balık tutma gezisi florida

Stash ve Young, Tampa Körfezi sularında 30 inçlik bir snook yuvasında sarsıldılar. (Hannah Mayıs Marie)

Marie, “Yapabilseydi, her gün, bütün gün balık tutardı ve bildiği hemen hemen her şeyi YouTube videolarını ve eğitimlerini izleyerek kendi kendine öğrenirdi” dedi.

Sözleşmede Young, Stash'e birkaç yeni balık tutma tekniğinin öğretilmesine yardımcı oldu.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Marie, “Sadece elektroniğe dönüşen bir dünyada, oğlumun video oyunlarının dışında ve dışında bir tutku bulması beni o kadar rahatlattı ki” diye ekledi.