Floridalı sanatçının vatansever Andy Warhol eseri binlerce ziyaretçinin ilgisini çeken popüler etkinlikte sergilendi

rookiemag

New member
Floridalı bir sanatçı, Palm Beach topluluğunu kucaklayan ve aynı zamanda Amerikan ruhunu kucaklayan Old Glory'ye saygı duruşunda bulunan sanat eserleri yaratıyor.

Camilla Webster stüdyosunda resim yaparken Haberler Digital'e “zamandaki bir anı yansıtacak” kendine özgü bir Amerikan bayrağı yarattığını söyledi.

Webster, “Her yıl, o yıl ülke hakkında nasıl hissettiğimi temsil eden birden fazla Amerikan bayrağı çiziyorum” dedi.

CHOPİN'İN KAYIP NOTALARI ÖLÜMÜNDEN 200 YIL SONRA BULUNDU

11 Eylül'den sonra herkesin kapısının önüne bayrak koyduğunu hatırlıyorum ve ben de ortak kaderi paylaştığımız o zamana geri dönmek istedim.”

Palm Beach, Fla.'dan sanatçı Camilla Webster, Haberler Digital'e neden her yıl bir Amerikan bayrağı çizdiğini anlatıyor. (Ashley J. DiMella/Haberler Digital)

Amerikan Devrimi'nin bir kızı olarak Webster, ailesinin geçmişinin, Amerikan hikayesini sanat yoluyla paylaşmaya ve her ayrıntıya saygı gösterme konusunda ona ilham verdiğini söylüyor.

“Amerikan bayrağı resimlerinin tamamı ABD'de geliştirilen tuval üzerine akrilik üzerine yapılmıştır. Akrilik boya, bize ait olduğu için Amerikan sanat hikayesi açısından çok önemliydi. Avrupa'da yağlıboya vardı.”

Bu yılki bayrak resmi, Andy Warhol'un Karen Bystedt tarafından 1982 yılında Interview dergisinin ofislerinde çekilen bir fotoğrafıyla birlikte oluşturuldu.

ADAM POP-ART İKONLARINA SAYGI YARATMAK İÇİN KAHVALTI HURMALARINI KULLANIYOR

“Warhol America” Miami, Florida'daki Art Basel'de sergilendi ve binlerce ziyaretçinin ilgisini çekti.

floridalı sanatçı andy warhol

Webster, “Bütün Amerikalılara bu bayrağın size ait olduğunu hatırlatmak istiyorum” diyor. (Camilla Webster)

“Burada Andy'nin Amerikan bayrağını tuttuğunu görüyorsunuz, benim Amerikan bayrağıma çok aykırı…. Hepimizin Amerikalı olduğunu hatırlamak benim için çok önemliydi. Bayrağımız ruhumuzun en büyük temsillerinden biridir” dedi. Webster.

Art Basel, 2023 yılında 277 uluslararası galeriyi bir araya getirerek 79.000'den fazla ziyaretçiyi ağırladı.

“Sanırım insanlar çağdaş bir deneyimi Warhol'un Americana merceğinden görmekten çok heyecan duyuyorlar. Çok olumlu karşılandı.”

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

Webster, son yıllarda Palm Beach topluluğunda turizmin, özellikle de sanat ortamının patlama yaşadığını söyledi.

camilla webster'ın sanat eseri

Florida Ziyareti, Palm Beach Uluslararası Havalimanı'ndaki dikkate değer büyümenin altını çizdi. (Camilla Webster)

Eyaletin resmi turizm pazarlama kuruluşu Visit Florida'ya göre, 1 Temmuz ile 30 Eylül tarihleri arasında 34 milyondan fazla gezgin Florida'yı ziyaret etti.

Norton Sanat Müzesi buradaki stüdyomuzun karşısındaki caddede açıldığından beri neler olduğunu görmek kesinlikle inanılmaz. İnanılmaz tasarım evlerimiz var. … Aynı zamanda sanat dünyasının en büyük koleksiyonerlerinden ve elbette destekçilerinden bazılarına da sahibiz.”

Florida Ziyareti, Palm Beach Uluslararası Havalimanı'ndaki dikkate değer büyümenin altını çizdi.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

“Bu heyecan verici sezon boyunca her sanat galerisinin ve her sanatçının zıpladığını göreceksiniz.”

Camilla Webster sanatçısı

Webster sanatının Palm Beach ruhunun bir yansıması olduğunu söylüyor. (Camilla Webster)

Webster'ın lüks Breakers Resort'ta koleksiyonları bulunmaktadır ve Palm Beach Tarih Topluluğu ile işbirliği yapmıştır.

“Sanırım sanatım ve tasarımımda Palm Beach'in dokusunun bir parçası oldum ve bu gerçek bir onur. Bu büyülü adanın ruhunu yakalamak için turizm kurulu Discover The Palm Beaches ile ortaklık yapıyorum ve bu yer.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Bütün Amerikalılara bu bayrağın size ait olduğunu hatırlatmak istiyorum.”