İnsan, iyi bir amaç için BMX'te Amerika'da bisiklete binmek için ilk bilinen kişi olur

rookiemag

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Bir California komedyen, 20 inçlik bir BMX'te ABD'de kıyıdan kıyıya bisiklete binen ilk bilinen kişi oldu.

31 yaşındaki Sebastian Fowler, sadece 80 gün içinde San Diego'dan New York'a 3,333 mil pedal çevirdi, destek aracı, eğitim ve bir çift minibüs kaydırdı. En büyük hedefi: “BMX'i iyi kullanabilen yetersiz çocuklar ve gençler için 100 BMX bisiklet satın almak için yeterli para toplayın” dedi.

Haber ajansı SWNS, “Bunu ABD'de ilk yapan kişi olduğuma inanıyorum.” Dedi.

Kadın köpeklerden korktu, sonra yeni evlat edinilen yavru ile tüm dünyada trekking yapmaya başladı

“San Diego'dan BMX bisikletiyle New York'a gitmek 80 gün sürdü.”

Seyahat yöntemini seçmesinin çok kişisel bir nedeni olduğu ortaya çıkıyor.

Burada resmedilen Sebastian Fowler, San Diego'dan New York'a sadece 80 gün içinde 3.333 mil pedal çevirdi. Ana hedefi: “BMX'i iyilik için kullanabilen yetersiz çocuklar ve gençler için 100 BMX bisiklet satın almak için yeterli para toplayın!” (SWN'ler)

'Bir ebeveyni kaybeden genç'

Babasını kaybettikten sonra, davulcu John Fowler, genç bir genç olarak BMX onun için bir kaçış oldu, dedi – keder ve zorluklarla başa çıkmanın bir yolu.

“Beş ya da altı yaşımdan beri BMX'lere biniyorum” dedi. “Bir ebeveyni kaybeden bir genç olarak benimsemimdi. Annemin parası yoktu ve kendi başına dört çocuğa bakıyordu.”

Bu yüzden Fowler, 100 bisiklet satın almak için 30.000 dolar toplamak amacıyla, onları karşılayamayan çocuklara BMX bisikletleri sağlamak için bağış topladı.

“Annemin parası yoktu ve kendi başına dört çocuğa bakıyordu.”
“Sadece bazı çocuklara yardım etmek istedim, çünkü bir kez o çocuktum” dedi.

SWN'lere göre, arkadaşlara ve hayranlara “SeAabass” olarak bilinen Fowler, bir hamak, uyku tulumu, balta, bıçak ve kısa bir beyzbol sopası da dahil olmak üzere, çerçevesine 60 kilo dişli sarılmış 60 kilo dişli ile yola çıktı – ikincisi, SWN'lere göre, onu kovalayan kabaca 45 köpekle başa çıkmaya yardımcı olacak.

Amerikalılar bu Bağımsızlık Günü kayıt numaralarında yola çıkmaya hazır

Elinden geldiği her yerde uyudu: Dumpsters'ın arkasında, flaşlı tünellerde, açık çölde. SWN'lerin belirttiği gibi, “Takip etmem, dostum yoktu – sadece bence düşüncelerim ve küçük bisikletimle,” dedi.

Kaliforniya, Ocean Beach'te yaşayan Fowler, çocuklar için para toplamanın yanı sıra, yorucu yolculuğunu bir stand-up turuna dönüştüreceğini düşündü.

ABD'li komedyen Sebastian 'Seabass' Fowler'ın küçük BMX'inde ABD'deki bisiklet yolculuğunda onunla birlikte taşıdığı kişisel eşyaları

Fowler, Şubat ayının sonlarında, bir hamak, uyku tulumu, balta, bıçak ve kısa bir beyzbol sopası da dahil olmak üzere çerçevesine 60 kilo dişli ile yola çıktı. (SWN'ler)

Rota boyunca, Tony Hinchcliffe ve Brian Redban'ın ev sahipliği yaptığı popüler Netflix stand-up serisi olan “Kill Tony” de bir performansla sonuçlanan altı şehirde sahne aldı.

“Sonra ertesi gün 70 mil sürdüm ve dünyanın en büyük komedi şovuna gittim,” dedi nihayet Teksas Austin'de sahneye çıktı – burada da konuk Joe Rogan ile tanıştı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

SWNS, bir önceki gece karanlık bir Texas yolunda dağ aslanları tarafından takip edildiğini bildirdi.

Fowler, “İlk kez polisi aradım,” dedi.

ABD komedyen Sebastian 'Seabass' Fowler, bir otoyolun yanında BMX'in arkasında poz veriyor, kameraya gülümsüyor

“Serimlediğim için gerçekten çok mutluyum,” dedi Fowler. “Demek istediğim, ne yapacağım? Dön ve eve pedal çeviriyor mu?” (SWN'ler)

Bir görevli ona kalp atış hızını veya av olarak görülme riskini sakinleştirmesini söyledi-ve bir memur sonunda onu 7-Eleven'e bıraktı ve geceyi bir çöplüğün arkasında geçirdi.

“Çok az hazırlık yaptım. Temelde bisikletimi şehir etrafında sürdüm,” dedi SWN'ler.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Aslında başladığında, 'İyi Tanrım, kendime ne girdim' gibiydim.”

“Ben, 'İyi Tanrım, kendime ne girdim' gibiydim.”
Ancak zamanla ritmini buldu, dedi, başlangıçta günde 45 mil ortalama ve sonunda 65'i itti.

Fowler, SWNS'ye verdiği demeçte, “Zor ve mücadele anları vardı, ama sebat ettiğim için çok mutluyum,” dedi.

ABD komedyen Sebastian Fowler, Amerika'da BMXing yaparken bisikletinde resmedildi, güneş gözlüğü ve 'heyecan arayanlar' şapkası giyiyor

Yolculuğu ilerledikçe Fowler, ritmini bulduğunu, başlangıçta günde ortalama 45 mil olduğunu ve sonunda 65'i zorladığını söyledi. (SWN'ler)

“Demek istediğim, ne yapacağım? Dön ve eve pedal çeviriyor mu?”

Fowler, Mayıs ayında yolculuğunu San Diego'ya uçmadan önce Babasının Connecticut'taki mezarını ziyaret ederek bitirdi.

“Babam omzumun üstünde uçuyormuş gibi hissettim ve seyahatimde beni güvende tutuyor” dedi.

ABD Komedyen Sebastian 'Seabass' Fowler, Times Meydanı'nda bir selfie alıyor Bir altyazı ile yüzünde kocaman bir gülümseme ile acorss BMX Amerika'da 80 Günü

Fowler, New York'taki BMX kros keşif gezisini tamamladı ve Times Meydanı'na gelişini yakalamak için biraz zaman ayırdı. (SWN'ler)

Bugüne kadar bisiklete ihtiyaç duyan çocuklar için 9.000 doların üzerinde para topladı.

Bağış toplama sayfasında yazdı, “San Diego'ya geri dönmeme rağmen, dövüş bitmekten çok uzak! Şimdi bu bisikletleri bu çocuklara götürme zamanı! Hedefimize ulaşmaya devam etmek için uzun bir yolumuz var – yine de yapabileceğimizi biliyorum!”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Bu bana babamın sık sık kullandığı bir alıntıyı hatırlatıyor:” Biraz uzun bir yol kat ediyor! ” Çok teşekkür ederim!”

Reem Amro, Haberler Digital ile bir yaşam tarzı yapım asistanıdır. O ve yaşam tarzı ekibi, yiyecek ve içecek, seyahat ve sağlık gibi bir dizi hikaye konusunu kapsar.