Kadınların hayatlarındaki erkeklere feci bir araba hatasıyla şaka yapmasıyla 'Noel gazı' şakası viral oluyor

rookiemag

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Noel ağacını, Noel hediyelerini ve Noel şarkılarını duymuşsunuzdur, peki ya Noel gazı?

Tatil şakacıları, viral TikTok şakasının bir parçası olarak sevdiklerine arabalarına bu gazı pompaladıklarını söylüyor.

Şakacılardan biri telefonda kocasına “Hey, ben Hannah” diyor.

DONANMA EŞİ, 3 YILLIK GÖREVİNDEN SONRA AV SEYAHATİNDEKİ SÜRPRİZ KOCASINA VİRAL OLARAK VURUYOR

“Bir sorunumuz var. İşe giderken benzin almak için durdum ve onlar da yoktu. Bu yüzden Noel benzini almak zorunda kaldım. Ve şimdi arabam o kadar kötü püskürtme yapıyor ki işe zar zor ulaşabildim.”

Hannah Crawford, kocasına viral olan “Noel gazı” şakasını denemeye karar verdi ve o komik anı videoya çekti. (Hannah Crawford)

Alabama'nın Stockton kentinde yaşayan 31 yaşındaki Hannah Crawford, şakayı bir arkadaşından duydu ve bunu kocası üzerinde denemekten kendini alamadı.

Aile danışmanı aramayı yapmak için iş arkadaşının ofisine girdi.

“Şimdi ne kullandın?” Eşinin TikTok'ta yayınladığı videoya göre Clayton Crawford'un bu soruyu sorduğu duyuluyor. “Benimle oynama. Sen neden bahsediyorsun?”

UÇUŞ YOLCUSU, HAVA YOLUNDA GÖNDERİLEN, HAREKETTEN 3 SAAT ÖNCE GELMELERİNİ TAVSİYE EDEN METNİ PAYLAŞTI: 'BU GERÇEK MI?'

Bu noktada şüpheci görünüyor.

kullanılan yeşil gaz pompası

Şaka, kadınların bir eşe, sevgiliye veya aileden gelen bir erkek figürüne, arabalarına yeşil pompayla nasıl benzin koyduklarını anlatıp buna “Noel gazı” adını verdiklerini gösteriyor. (iStock)

“Noel gazı” diye yanıtlıyor, kahkahasını zar zor zaptedebiliyor.

“Siyah yerine yeşil bir sap vardı.”

Clayton Crawford karısına “Seni öldüreceğim” dedi. “Bunu yaptıysan, gidip o arabayı bir yerlerdeki köprünün üzerinden uçursan iyi olur. Sana tek söylediğim, hepsini toplamanın bir yolunu bulsan iyi olur, çünkü o mahvoldu.”

AİLE, BABASINA YAPILAN KOMİK HAVALİMANI ŞAKASIYLA VİRAL OLDU

Hannah Crawford, kocasına “sorunu şu anda düzelttiklerini” garanti ediyor.

gaz pompası seçenekleri

Clayton Crawford, karısının telefon görüşmesinden şüpheleniyordu, ancak ne kadar çılgınca gelse de, karısı için “bunun asla mümkün olmayan bir şey olmadığını” söyledi. (iStock)

“Arabanıza mazot koyuyorsunuz” diyor. “Sana yardım edecek bir şey yok. Yeşil kol dizel.”

Hannah Crawford Haberler Digital'e “O buna kandı” dedi. Ancak Clayton şüphelerinin olduğunu söyledi.

ARIZONA MOM, TAYLOR SWIFT'TEN İLHAM ALAN 'ELF ON THE SHELF' ERAS TURU İÇİN VİRAL YAŞIYOR

Clayton Crawford Haberler Digital'e “Anlayabileceğiniz gibi, dürüst olmak gerekirse muhtemelen onun c—'sinden bıkmıştım” dedi.

yeşil gaz pompası yılbaşı gaz şakası

Hannah Crawford'un videosunun yorum bölümündeki kullanıcılar, kocasının şakaya verdiği tepkiye gülmeden edemedi. (iStock)

“Ama belki de bu sefer bunu gerçekten yapıp yapmadığını merak ediyorum. Onunla ilgili bir şey de hiçbir zaman mümkün olmayan bir şey olmamasıdır. Her zaman 'Aman Tanrım' olur. Onunla telefona cevap verdiğinizde ne alacağınızı asla bilemezsiniz” dedi.

İzleyicilerin videodan keyif aldığı görüldü.

Bir kişi, “İlk düşüncesinin sigorta dolandırıcılığı olması hoşuma gitti” yorumunu yaptı.

PİLOT, UÇUŞTAN ÖNCE TELEFONUNUZU UÇAK MODUNA AYARLAMANIZ GEREKEN GERÇEK NEDENİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN VİRAL OLARAK VURUYOR

Başka bir kişi, “Aslında 'bir sorunumuz var' cümlesini bile aşamadı” diye yazdı.

benzin pompasındaki kadın

Bu trend, bazı kullanıcıların tatil şakasının milyonlarca kez görüntülenmesiyle 2023'te ortaya çıktı. (iStock)

Bir başkası, “'Bugün sana ayıracak zamanım yok' derken neden Yellowstone'dan Rip havası verdi?” yorumunu yaptı.

Noel gazı trendi 2023'te, babasını TikTok'ta gördüğü “Noel gazı”nı satın aldığına inandırarak 2,9 milyon görüntüleme elde eden Karsen Holloway Ward gibi bir dizi videonun viral hale gelmesiyle başladı.

Babası “TikTok'u takip etmiyorsun” diye cevap veriyor ve kısmen şunu ekliyor: “Bu yüzden çocukların hayat hakkında hiçbir fikri yok.”

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için şu adresi ziyaret edin: www.Haberler/lifestyle.

Birisi, “Benzinli arabama aslında dizel koydum ve tüm babaların bu kadar sakin olmadığına tanıklık edebilirim” yorumunu yaptı.

Başka bir kişi, “Onun küçük prensesi olduğunu anlayabilirsiniz. Çok sabırlı” diye yazdı.

Valvoline Express Care'in sahibi Paul Sadosky, dizel yakıt koymanın zahmetli ve maliyetli olabileceğini söylüyor.

Valvoline Express Care'in sahibi Paul Sadosky, dizel yakıt koymanın zahmetli ve maliyetli olabileceğini söylüyor. (Paul Sadosky)

Waco, Teksas'taki Valvoline Express Care'in sahibi Paul Sadosky, Haberler Digital'e, videolar kahkahalara yol açsa da, dizel yakıtı benzinli bir araca koymanın etkilerinin sorunlu ve maliyetli olabileceğini söyledi.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Sadosky, “Çalışmaya başlayacak çünkü hatta hala gaz var” dedi.

Hannah Crawford'un Noel gaz şakası

Trend olan “Noel gazı” şakası, hayatınızdaki erkeklerin, arabanızı şenlikli yeşil pompayla (dizel) doldurduğunuzu düşündükten sonra paniğe kapılmalarına neden olacak. (Hannah Crawford; iStock)

“Fakat hattaki gaz bittiğinde ve dizele dönüştüğünde, muhtemelen zor çalışmaya başlayacak. Duman çıkarmaya başlayacak ve araba tekleme yapmaya başlayacak” dedi.

Sonuçta hasar yeni bir motor gerektirebilir.

Dizel yakıt benzine göre daha kalın olduğundan daha yavaş buharlaşır ve bu nedenle birbirleriyle değiştirilemezler.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Sadosky, “Fakat zamanında yakalarsanız, tüm hatların temizlenmesi ve yeni bir yakıt filtresinin takılması gerekebilir” dedi.

“Bazı yakıt hatlarını değiştirmeniz gerekebilir.”

Sadosky, dizel araca benzin koymanın aslında çok daha kötü olduğunu ekledi.