Kaliforniyalı kardeşler babaya emekliliğinden önce işe giderken nostaljik son araba yolculuğuyla sürpriz yapıyor

rookiemag

New member
Babalarının emekliliği şerefine bir grup kardeş, en değerli çocukluk anılarından bazılarını anımsatan bir sürpriz planlamak için bir araya geldi.

San Jose, Kaliforniya'dan Matt Houlihan, kendisinin, erkek ve kız kardeşiyle birlikte gittiği aynı okul olan Mountain View, California'daki Saint Francis Lisesi'nde 41 yıl çalışan babasını kutlamak için bir fikir buldu.

Bir TikTok trendinin Matt Houlihan'a, Houlihan ailesine özel bir dokunuşla babası için özel bir şey yapması konusunda ilham verdiğini söyledi.

DONANMA EŞİ, 3 YILLIK GÖREVİNDEN SONRA AV SEYAHATİNDEKİ SÜRPRİZ KOCASINA VİRAL OLARAK VURUYOR

“Bir hafta önce TikTok'ta geziniyordum, [and] Bir grup torunun büyükanne ve büyükbabalarına pijama partisi için sürpriz yapıp geldiklerini gösteren bir video gördüm. Bu benim için çarkların dönmesine neden oldu ve babamın emekliliği yaklaşıyordu. Ben de onun için özel bir şey yapmak istedim” dedi Matt Houlihan, Haberler Digital'e.

Matthew Houlihan (sağda), kardeşleri Kelsey Houlihan (ortada) ve Brian Houlihan (arkada sağda) ile bir ekip oluşturdu ve okul öğretmeni olarak çalıştığı son gününde babaları Tim Houlihan'ı (solda) son bir araba paylaşımıyla şaşırttı. (Matt Houlihan)

Matt Houlihan'ın fikri, iki büyük kardeşi Brian Houlihan ve Kelsey Houlihan'ın onunla birlikte erken kalkıp ebeveynlerinin evine gelmesini gerektiriyordu. Fikirleri, tıpkı çocukluğunda yaptıkları gibi, babalarıyla son bir araba paylaşımı yapmaktı.

Üç kardeş, babalarıyla birlikte arabada okula giderken yıllar boyunca geliştirdikleri bazı “ritüellere” dönüp bakarak yola çıkmaya karar verdiler.

Matt Houlihan, “Yaklaşık sekiz yıl boyunca babam hepimizi liseye götürüyordu” dedi.

'EVDE YALNIZ' EV VE AMERİKA'DA ZİYARET EDİLECEK DİĞER POPÜLER NOEL FİLMİ YERLERİ

“Ve o dönemde belli ki bazı rutinler ve ritüeller geliştirdiniz.”

Houlihan ailesi

Matt Houlihan, kardeşleri ve babasıyla birlikte arabada geçirdiği tüm zamanları düşündü ve bu anılara saygı göstermenin harika bir fikir olacağını düşündü. (Matt Houlihan)

Kendi çocuklarının okula nasıl gideceklerini çözmek gibi sürprizin lojistiğini çözdükten sonra kardeşler, sonunda sürprizi başarıya ulaştırmak için anneleri Stephanie Houlihan ile birlikte çalıştılar.

Houlihan çocukları sabah saat 6'da ailelerinin evine geldiler ve sırt çantalarıyla babalarıyla buluştular, anılarla dolu bir yolculuğa çıkmaya hazırlandılar.

Küçükken okula giderken babalarıyla birlikte dinledikleri şarkılardan oluşan bir çalma listesi hazırladılar; 1 numaralı şarkı, Billboard listelerinde 1 numara olan Outkast'ın “Hey Ya” şarkısıydı. 2000'li yılların başı.

ANNE'NİN KENDİ KIZININ 26 YIL SONRA BULUNDUŞ ŞİŞEDEKİ MESAJI

“Bir ara babamın elinde Outkast'ın 'Hey Ya' şarkılarının tekrarlandığı bir CD vardı. Yani kelimenin tam anlamıyla bir CD'ye yazılmış 21 Outkast 'Hey Ya' şarkısı vardı ve biz de sanırım şunu dinledik: Muhtemelen altı ay boyunca arabada dinlediğimiz tek şey buydu” dedi Matt Houlihan.

“Her zaman etrafındaki herkese yardım etmek istiyor.”

— Matt Houlihan
Ailenin bir sonraki durağı, okula gitmeden ve lise boyunca sahip oldukları aynı park yerine girmeden önce en sevdikleri simit dükkanı House of Bagels'ti.

Üç çocuk okuldayken Tim Houlihan, klasik film “Prenses Gelin”den bir alıntı okuyarak onları sınıfa uğurlardı.

Matt Houlihan, “Bizi her zaman 'Kaleye hücum ederken iyi eğlenceler' diyerek uğurlardı” dedi ve kendisinin ve kardeşlerinin, babaları işinin son gününe girmeden önce bunu tekrarladıklarını ekledi.

'OZ BÜYÜCÜSÜ' YAKUT TERLİKLERİ ÇALINDIKTAN YAKLAŞIK 20 YIL SONRA HAYRANLARIN İÇİN SERGİLENECEK

Tim Houlihan, 41 yılını Saint Francis Lisesi'nde matematik öğretmeni ve otobüs şoförü olarak başlayıp, futbol takımı için ofis koordinatörü ve atletik direktör gibi pozisyonlara geçerek çeşitli görevlerde geçirdi.

Tim ve Stephanie Houlihan torunlarıyla birlikte

Tim Houlihan, Saint Francis Lisesi'nde 41 yıl geçirdikten sonra emekli oldu ve okulda geçirdiği süre boyunca kendini her türden şapka takarken ve çeşitli rollere adım atarken buldu. (Matt Houlihan)

Sonunda okulun kampüsündeki yeni projeler için inşaat yönetimi rolüne yerleşmeden önce öğrenci dekanı ve altın koç olarak görev yaptı.

Matt Houlihan, “Aslında az önce tamamladığı son binadan geçmemiz gerekti; bu da onun koordine ettiği ve inşasına yardım ettiği kampüsün son mücevher parçasını görmek için süper harikaydı.” dedi.

ANNEMİN VİRAL UÇAK OTURMA HACK'İ TARTIŞMAYA YOL AÇTI; YALNIZ EL ILANÇILARI BUNA 'DAYANACAK'

“Ve tabii ki o zaman [we] tüm insanların gelip onu tebrik ettiğini ve eskiden olduğu gibi iş yerindeki ilişkilerini gördüğünü gördüm. [students] Orası.”

Houlihan ailesi

Houlihan kardeşler, babalarının okuldaki son gününün videosunu çekip TikTok'ta paylaştı. (Matt Houlihan)

Matt Houlihan, kendisinin ve erkek ve kız kardeşinin, her zaman “hizmetkar lider” olarak düşündükleri babalarını kutlamayı sevdiklerini söyledi.

“Her zaman etrafındaki herkese yardım etmek istiyor” dedi ve babasının her yıl tatillerde gece vardiyasında çalışan okul güvenlik görevlilerine tabak tabak yemek getirerek meslektaşlarını takdir ettiğini ekledi.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

Başkalarına nasıl değer verdikleri konusunda her zaman her iki ebeveyne de saygı duymuştur. Okulda babasına son gününde veda edenlerin yaptıklarına minnettar olduklarını, hatta bazılarının kendilerini ne kadar etkilediğini söyleyerek duygulandığını gördü.

“Bizi her zaman uğurlardı [to school] 'Kaleye hücum ederken iyi eğlenceler' diyerek.”

— Matt Houlihan
Matt Houlihan, özellikle iki küçük kız çocuğunun ebeveyni olduğu için artık babasıyla olan bu özel araba paylaşımlarının değerini biliyor.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

“Ebeveyn olmak ve çocuklarınızı okula götürmek ya da onları spor etkinliklerine götürmek, biliyorsunuz bunlar her zaman en önemli şeylerdir. [moments] Araba yolculuklarındaki konuşmalardan o kadar çok şey çıktı ki, çocukken bazen o zamanı ebeveynlerinizle geçirebileceğinizi doğal karşılarsınız.”

Houlihan ailesi bölündü

Tim Houlihan, tıpkı küçükken yaptıkları gibi, yanında çocuklarıyla birlikte emekliliğe gitti. (Matt Houlihan)

Tim Houlihan artık çocuklarıyla birlikte “Prenses Gelin” sözünü kullanmasa da, en küçük oğlu Matt bu geleneği küçük kızlarına aktarıyor.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Onlara her zaman 'Kaleyi gezerken iyi eğlenceler' derim ve sonra onları okula bırakırım. [the tradition is] taşındı” dedi Matt Houlihan.

Sydney Borchers, Haberler Digital'de yaşam tarzı prodüksiyon asistanıdır.