'Koltuk işgalcisinin tersi': Uçuş yolcusu diğer yolcuyla beklenmedik bir karşılaşmayı paylaşıyor

rookiemag

New member
Bir uçuş yolcusu, “koltuk meleği” olarak adlandırdığı biriyle karşılaştığını açıkladığında, “koltuk işgalcileri” kendilerine denk gelmiş olabilir.

Reddit'in “r/unitedairlines” alt başlığında bir kullanıcı, diğer hava yolcuları tarafından seçilen ve parası ödenen koltukları soyan yolcular anlamına gelen “koltuk işgalcileri”ndeki son artışa karşı çıkan yakın tarihli bir uçuşla ilgili deneyimini paylaştı.

Kullanıcı konuya şu başlığı ekledi: “Koltuk işgalcisinin tam tersi mi? Bir koltuk meleği mi?”

'KOLTUĞUN TERS YERLEŞTİRİLMESİ' ŞAŞIRTICI UÇAK YOLCULUĞU BÜKÜMÜ SOSYAL MEDYA'DA TEPKİLERİ TETİKLİYOR

Kullanıcı, “Son zamanlarda çok sayıda koltuk işgalci paylaşımı görüyorum ve tam tersi bir deneyimi paylaşmak istiyorum” diye yazdı.

Koltuğa çömelmenin zıttı nedir? Yakın zamanda Reddit'te yayınlanan bir konuya göre cevap “koltuk meleği” olabilir. (iStock)

“Kocam ve ben aktarmalı uçağa en son bindik çünkü [our] İlk uçuş 20 dakika rötar yaptı. İlk seviyeye yükselttik [class] geç kaldım ve farklı sıralarda koridor tarafı ve pencere kenarı koltuklar mevcuttu.”

Uçak yolcusu, iki koltuğun yan yana olmadığını ve eşinin yanındaki koltukta zaten bir kadının oturduğunu söyledi.

Reddit gönderisine göre kadın yalnız seyahat ediyordu ve ikisinin yan yana oturabilmesi için koltuğunu teklif etmeye karar verdi.

UÇAKLARDAKİ 'KOLTUKÇULAR' SOSYAL MEDYADAKİ SON SEYAHAT TRENDİ

Kullanıcı, “Ona çok teşekkür ettik ve mutlu tatiller diledik” diye yazdı.

Havaalanındaki uçuş yolcuları

Çift, yakın zamanda uçağa binen son kişiydi ve birinci sınıfa geçişte yan yana oturmayacaklarını biliyordu. (iStock)

“Bunu daha önce hiç yaşamamıştım… İçinizden biri bu hanımefendinin aynısını yapar mıydı? Bunu yapacak farkındalığa sahip olup olamayacağımı bilmiyorum. [I’m] Genellikle telefonumda oyun oynayıp geri itilmeyi bekleyerek vakit geçiriyorum.”

Kullanıcı, kendisinin ve kocasının hiçbir zaman kadından yan yana oturabilmek için koltuk değiştirmesini istemediğini yazdı.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin.

Reddit başlığına yorum yapan kullanıcılar da aynı olumlu deneyimi yaşadıklarını veya insanların seyahat arkadaşlarıyla birlikte oturmasına yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını iddia etti.

uçuş görevlisi insanlarla konuşuyor

Eski bir uçuş görevlisi ve görgü kuralları uzmanı olan Jacqueline Whitmore (resimde yok), yer değiştirmeden önce koltuk değiştirme konusunda bir uçuş görevlisiyle konuşmanın her zaman en iyisi olduğunu söylüyor. (iStock)

Bir kullanıcı şunları yazdı: “Aynı şey bu yaz bize de oldu. Biz sormadan bir adam fark etti ve değişiklik yapmayı teklif etti.” “Birinci sınıf IMO'da çok daha kolay. Yine de bunu yapmasına gerek yoktu ve Kimse değişiklik yapmak istemeseydi bizim için sorun olmazdı. Sormak zorunda kalmamamız bile şaşırtıcıydı.”

Başka bir kullanıcı, “Çok nazik bir adam, ben yetişkin bir yetişkin olmama rağmen bir keresinde bunu benim ve annem için yapmıştı. Biz sormadık, sadece bizi gördü ve değiştirmeyi teklif etti ve kendini beğendiğinde sevdiğini söyledi. yetişkin çocuklarıyla vakit geçirmek ve birlikte seyahat ediyorlarsa yanlarında uçma şansına sahip olmak isterdi.”

Konunun asıl yaratıcısı, bir kullanıcının hikayesine yanıt vererek şunları söyledi: “Bu gerçekten o kadar moral verici ki birden fazla kişi bunu yapacak! Birlikte uçmayı seven bir çifte çok teşekkür ederim. Zamanımın yarısında yalnız uçuyorum ve şimdi de uçacağım Kesinlikle uçağa binerken daha fazla dikkat edin.”

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Eski bir uçuş görevlisi ve Florida merkezli görgü kuralları uzmanı Jacqueline Whitmore, uçakta koltuk değiştirme konusunda tavsiyelerde bulundu.

uçuşta melek koltuğu

Bir uçuş yolcusu, kocasıyla birlikte oturabilmek için koltuk değiştirmeyi teklif eden bir “koltuk meleği” hakkında sosyal medyada bir hikaye paylaştı. (iStock)

Haberler Digital'e konuşan Whitmore, “Özellikle bir arkadaşınızın veya aile üyenizin yanına oturmak istiyorsanız, başka bir yolcunun sizinle koltuk değiştirmesini istemenizde bir sakınca yoktur. Reddetmek veya etmemek onların ayrıcalığıdır” dedi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Koltuk melekleri her yerdedir, ancak size tahsis edilmeyen bir koltuğa oturmadan önce izin istemek en iyisidir.”

Haberler Digital, yorum almak için Reddit kullanıcısına ulaştı.

Sydney Borchers, Haberler Digital'de yaşam tarzı prodüksiyon asistanıdır.