Mike Tobin, tehlikeli Dağı Everest Zirvesi'nin ayrıntılarını ve Ölüm Bölgesinde 22-Pushup Challenge'ı paylaşıyor

rookiemag

New member
Mike Tobin 'Zorlu' Dağı Everest Tırmanışında Açılıyor

Haberler kıdemli muhabiri Mike Tobin, eğitim rejimi ve ABD gazileri ve ilk müdahale ekipleri arasındaki intihar oranı için farkındalığı artırmak için Everest Dağı'nın zirvesine ulaşmanın zorlukları hakkında ayrıntıları paylaşıyor.

Haberler kıdemli muhabiri Mike Tobin, dünyanın en riskli özelliklerinden birini tamamladı: Everest Dağı'na tırmanma.

Bir takımla birlikte Tobin, Himalayalar'daki dağa çıktı ve dünyadaki en yüksek noktaya ulaştı.

Tobin, deneyiminin ayrıntılarını paylaşmak için Çin'den Cuma günü “Amerika'nın Haber Odası” na katıldı.

Popüler dağ erişimini kısıtlamak için aşırı seyahat hedefi

Tobin, “Bazı insanlar hava koşullarına göre diyor, 20 yıl içinde gördükleri en iyi zirve pencerelerinden biriydi.” Dedi.

“Ve bunu bu Everest sezonuna tırmanan diğer insanlarla karşılaştırıyorsunuz, çoğu zirvede dövüldü.”

Haberler muhabiri Mike Tobin, Everest Dağı tırmanışını tamamladı. (Mike Tobin)

Ekibinin, “büyük siyah eldivenler” ile dağdan aşağı inen insanların “donma hasarını örttüğünü” gösterdiğini söyledi.

Tobin, zirveye ulaştığında biraz bulutlu olduğunu paylaştı.

Tobin, “Kazaların% 90'ının aşağı inerken gerçekleştiğinin farkındayım ve bu yüzden yorgunsun, biraz hipoksiksin ve bu benim için bir konsantrasyon anıydı.” Dedi.

Dünya seyahat eden çift 197 ülkeyi ziyaret ediyor, en iyi destinasyonları ortaya koyuyor

“Bırakmadığımdan emin olmak istedim çünkü hala gelişmiş ana kampa inmek için uzun bir yolumuz vardı.”

Reuters'e göre, 2023'te 12 dağcının öldüğü bildirildi, Nepal tarafından verilen 478 yürüyüş izninin ardından beş kayboldu.

Fox News Muhabiri Mike Tobin Everest Dağı Yürüyüşü

Tobin, karısına, zorlu yürüyüşe yol açan hazırlığı sırasında onu takip ettiği için kredi verdi. (Mike Tobin)

“Sadece 'Kafanı kendin hakkında tutun. Hata yapma, aksi takdirde bir kutlama olacak olanı bir trajediye çevirme' diye düşünmeye çalışıyordum.”

Kilimanjaro'ya göre, yaklaşık 700 ila 1.000 dağcı zirveyi her yıl% 60 ila% 70 arasında değişiyor.

“Kafanı kendin hakkında tut. Hata yapma.”
Tobin, ikinci adımda geri döndüğünde ona vurduğunu paylaşarak “tırmanışta farklı zamanlarda kesinlikle ürküttüğünü” söyledi.

İkinci adım, üç büyük engelden biri olan Everest Dağı'nın kuzeydoğu sırtında.

“Bazı insanlar diyor [that] Hava koşullarında, 20 yıl içinde gördükleri en iyi zirve pencerelerinden biriydi, “dedi Tobin.” Ve bunu bu Everest sezonuna tırmanan diğer insanlarla karşılaştırıyorsunuz, çoğu zirvede dövüldü. “ (Mike Tobin)

“Yoldan oldukça heyecanlandığı için” biraz “garip” olduğunu söyledi, ancak diğer ekip üyelerinin de anın onlar için ürkütücü olduğunu paylaştı.

“Ölüm bölgesi” nde Tobin, emektar ve ilk müdahale intihar konusu hakkında farkındalığı artırmak için 22 Pushup mücadelesine katıldı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Tobin, “Ölüm bölgesinde hayatta kalmanın tek yolu, kum saatinizden çıkmadan veya oksijen şişenizden çıkmadan önce olabildiğince hızlı bir şekilde içeri ve dışarı çıkmaktır.” Dedi.

“Ölüm bölgesi” dağda 26.247 ft. Hava, ek oksijen olmadan insan yaşamını destekleyemeyecek kadar incedir.

“Ölüm bölgesi” nde Tobin, emektar ve ilk müdahale intiharı hakkında farkındalığı artırmak için 22 Pushup mücadelesine katıldı. (Mike Tobin)

Tobin, “Bu bir tür tırmanış eklentiydi … İnsanların kıdemli intiharın tanınmasında 22 şınava kadar yaptığı farklı olayları gördünüz.” Dedi.

“Umarım intiharı sıkıntılarına makul bir yanıt olarak arayan bir yerde sorunlu bir adam, birisinin tehlikeli bir durumda bunu yapmak için zaman ayırdığını ve kendini incitmeden yeniden düşündüğünü fark edecektir.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Tobin, zammara yol açan hazırlığı sırasında karısını takip ettiği için kredi verdi.

“Everest için iş ve eğitim arasında gerçekten hiç zaman yoktu ve evi koştu ve beslendiğimden emin oldu.”

Mike Tobin Tırmanış

Tobin, karısına yürüyüşten önce hazırlanması boyunca onu takip ettiği için kredi verdi. (Mike Tobin)

Eğitim sürecinin oldukça zor olduğunu paylaştı.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Tobin, “Kameramanlarımızın kullandığı kum torbalarını alacağım gibi çılgınca bir eğitim yaptım ve onları bir sırt çantasına koydum ve Indiana kum tepelerinde saatlerce yukarı ve aşağı koştum.” Dedi.