Pire-Basten Puppy, tüm hayatı boyunca köpeklerden korkan maceracı ile dünya gezgini olur

rookiemag

New member
Köpeklerden dehşete düştüğünde, Alman maceracı Heike Pirngruber, Meksika'da kurtardığı pire kaplı bir köpek olan Butch ile dünyayı yürüyor.

Haber ajansı SWNs, ikisinin birlikte kıtaları yürüyerek, kano, motosiklet ve tuk tuk ile geçtiğini bildirdi.

53 yaşındaki Pirngruber, 2021'de Avustralya sığır köpek yavrusu, Meksika'nın Baja California'daki bir plaj kulübesinde kalırken kabul etti.

Dünya seyahat eden çift 197 ülkeyi ziyaret ediyor, en iyi destinasyonları ortaya koyuyor

Butch sadece bir aylık, yetersiz beslenir ve onu bulduğunda yalnızdı.

Almanya, Heidelberg'den Pirngruber, SWNS'ye verdiği demeçte, “Çocukken köpekleri hiç sevmedim.” Dedi. “Ama ilk an kollarımda küçük bir kasap vardı ve şimdi benim olduğunu biliyordum, nasıl hissettiğime inanamadım.”

Heike Pirngruber, 2021'de Baja California, Meksika'daki bir plaj kulübesinde kalırken Butch'ı kabul etti. Hayatının o andan itibaren değiştiğini söyledi. (Heike Pirngruber / SWN'ler)

Köpek korkusu yıllarca süren yalnız seyahatten geldi – yedisi dünyanın dört bir yanında bisiklete binmek için harcadı. Sık sık agresif saplar tarafından kovalandığını söyledi.

Ancak perspektifi, plaj kulübesinde bir şans karşılaşmasından sonra değişmeye başladı. SWNS, daha sonra Max adında bir sokak köpeği kapısında göründüğünde ızgara tavuk pişirdiğini bildirdi.

Başlangıçta tereddüt ediyor, bir arkadaş tarafından onu beslemeye ikna oldu.

Ertesi gün Max, Brownie ve Pushy adlı iki arkadaşla geri döndü.

Heidelberg, Almanya'dan Heike Pirngruber, Avustralya Sığır Köpek Yavru Yavru Yavru Yavru Yavru Yavru Yavru ve Çift, birden fazla ülkeyi, yaya, kano, motosikletle ve hatta Tuk Tuk tarafından geçti. 'Köpekleri hiç sevmeyen' bir kadın şimdi bir köpek yavrusu ile yürüyor - ihmal edilmiş ve pire dolu buldu. 53 yaşındaki Heike Pirngruber, Avustralya Sığır Yavru Butch'u gezegendeki en iyi seyahat edilen köpeklerden birine dönüştürdü - düzinelerce ülkeyi görüyor. 2021'de, yedi yıl boyunca dünyada bisiklet sürerken köpekleri sevmedikten sonra köpekleri sevmemesine rağmen, Meksika'nın Baja California'da bir plaj kulübesi kiralarken sadece bir aylıkken onu kabul etti.

“Çocukken köpekleri gerçekten sevmedim,” dedi Pirngruber. “Ama ilk an kollarımda küçük kasap vardı … Nasıl hissettiğime inanamadım.” (Heike Pirngruber / SWN'ler)

Onları düzenli olarak beslemeye başladı ve korkusunu yavaşça döktü.

Daha sonra, bir yerel pire basmış yavrular çöpünü vermeye çalıştığında, Pirngruber hayat değiştiren bir karar verdi. Butch'ı seçti ve onu yola çıkardı.

Kadın, babanın beklenmedik ölümünden sonra kamyonda tam zamanlı seyahat etmek için eve satıyor

“Artık hiçbir şey aynı değildi,” dedi. “Ve bu küçük köpek yavrusu hayatımı nasıl değiştireceğine dair hiçbir fikrim yoktu.”

“O benim en iyi arkadaşım. Bu adamı ölüme seviyorum ve harika. Onu alıp benimle seyahatlerime götürdüğüm için hiç pişman olmadım, özellikle de çok güzel muamele görmedim.”

Heidelberg, Almanya'dan Heike Pirngruber, Avustralya Sığır Köpek Yavru Yavru Yavru Yavru Yavru Yavru Yavru ve Çift, birden fazla ülkeyi, yaya, kano, motosikletle ve hatta Tuk Tuk tarafından geçti. 'Köpekleri hiç sevmeyen' bir kadın şimdi bir köpek yavrusu ile yürüyor - ihmal edilmiş ve pire dolu buldu. 53 yaşındaki Heike Pirngruber, Avustralya Sığır Yavru Butch'u gezegendeki en iyi seyahat edilen köpeklerden birine dönüştürdü - düzinelerce ülkeyi görüyor. 2021'de, yedi yıl boyunca dünyada bisiklet sürerken köpekleri sevmedikten sonra köpekleri sevmemesine rağmen, Meksika'nın Baja California'da bir plaj kulübesi kiralarken sadece bir aylıkken onu kabul etti.

Butch, dünyayı dolaşıp keşfederken Pirngruber ile yolda gösterilir. (Heike Pirngruber / SWN'ler)

SWN'lere göre, Butch'ın yanında olması seyahat rutininden daha fazla değişti.

“Butch ile, her zaman orada biri var. Asla yalnız değilim. Onunla böyle bir bağım var ve onunla mutluyum.”

Almanya'nın en büyük yayın istasyonu olan Pirngruber, ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) için eski bir kamera operatörü 12 yıldan fazla bir süredir tam zamanlı seyahat ediyor.

“O benim en iyi arkadaşım. Bu adamı ölümüne seviyorum ve harika. Onu alıp benimle seyahatlerime götürdüğüm için hiç pişman olmadım, özellikle de çok güzel muamele görmedim.” (Heike Pirngruber / SWN'ler)

Yerleşik her kıtada 104 ülkeyi ziyaret etti.

Başlangıçta, 2020'de Donkey tarafından Amerika'yı geçmeyi planladığını, ardından 2021'de Baja California'da bir mola verdiğini söyledi.

“Butch ile her zaman orada biri var. Asla yalnız değilim. Onunla böyle bir bağım var.”
Ancak Butch'ı kabul ettikten sonra, bu planı hurdaya çıkardı ve yolculuklarına devam etmenin başka yollarını seçti.

Önümüzdeki üç yıl boyunca, Nisan 2024'te SWN'lere Madrid'e uçmadan önce Amerika'yı kano, motosiklet ve tuk tuk ile birlikte keşfettiler.

Heike, yer alan her kıtada 104 ülkeyi ziyaret etti. (Heike Pirngruber / SWN'ler)

Kısa bir eve döndükten sonra, sadece 12 yıl içinde üçüncü ziyareti, Almanya'daki yaşamın artık onun gibi hissetmediğini hemen fark etti.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Yola geri çekildi.

“Şimdi, özgürlüğümü seviyorum, her gün yaşamayı seviyorum, her gece nerede kaldığımı veya çadırımı nereye fırlatabileceğimi bilmemeyi seviyorum. Bu çok heyecan” dedi.

Üç yıl boyunca, yoldaşlar Nisan 2024'te Madrid'e uçmadan önce Amerika'yı kano, motosiklet ve tuk tuk ile birlikte keşfettiler. (Heike Pirngruber / SWN'ler)

O zamandan beri, o ve Butch, Yunanistan'a yelken açmadan önce İspanya, Andorra, Fransa ve İtalya'da yürüdü.

2024 Kasım itibariyle beş Avrupa ülkesini geçtiler.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Nereye gittiğimizi, çoğunlukla her gün seçiyorum. Medeniyetten uzaklaşmak ve kendimiz olmak istediğimiz zamanlar var ve diğer zamanlarda başkalarıyla ya da telefonum aracılığıyla başkalarıyla temas kurmaya çalışan bir meydanda oturuyorum.”

“Her gün yaşamayı seviyorum. Her gece nerede kaldığımı veya çadırımı nereye fırlatabileceğimi bilmemeyi seviyorum.”
“Ama ben bir planlayıcı değilim ve bu onun için eğlenceli. Bu yeni yerler yaşamakla ilgili. Kültürü seviyorum. Gezegeni anlamayı seviyorum.”

SWN'lere sadece ihtiyaç duyduğu temelleri taşıyor, kamp donanımları, bir soba ve tencere, bir kamera, ilk yardım malzemeleri ve Butch için ilaç.

Dünya gezgin onun bir planlayıcı olmadığını söyledi – “Ve bu onun için eğlenceli.” (Heike Pirngruber / SWN'ler)

“Daha azı daha fazla,” dedi. “Daha az taşımak daha fazla özgürlük. Her zaman daha fazlasına sahip bir yük.”

Ara sıra zorluklara rağmen Pirngruber, deneyimlerinin ezici bir çoğunlukla olumlu olduğunu söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“İnsanların yüzde doksan dokuzu güzel ve genel olarak insanlarla bazı harika karşılaşmalar yaşadım” dedi. “Genel olarak seyahat etmek güvenli bir dünya.”

Reem Amro, Haberler Digital ile bir yaşam tarzı yapım asistanıdır. O ve yaşam tarzı ekibi, yiyecek ve içecek, seyahat ve sağlık gibi bir dizi hikaye konusunu kapsar.