Tatildeki adam “Hayır, eğlenmiyorum” sorusuna net bir yanıt verince viral oldu

rookiemag

New member
Bazı insanlar biraz daha diplomatik olmayı düşünebilir.

Bu, bir adamın Arizona'da tatildeyken kardeşiyle doğa yürüyüşüne çıkma deneyimini anlattıktan sonra viral bir Reddit başlığına yorum yapanların genel değerlendirmesidir ve daha sonra yürüyüşleri bittikten sonra kardeşinin kendisine sorduğu bir soruya açık sözlü yanıtını paylaşmıştır.

Reddit kullanıcısı “Ness_Lucas” birkaç gün önce sosyal medya sitesindeki gönderisinin başında “Ben bir şeyden hoşlanmadığımda size hoşlanmadığımı söyleyeceğim bir adamım” diye yazdı.

UÇUŞ YOLCUSU, KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR İÇİN EL YOLCULARINA SESLENİYOR, SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ PAYLAŞIYOR

Pazar günü itibarıyla gönderiye 6.000'den fazla tepki toplandı.

Şöyle ekledi, “Ama eğer bir şeye kendimi adarsam, bunu sonuna kadar şikayet etmeden yapacağım.”

Bir adam, tatildeyken kardeşiyle (resimde yok) doğa yürüyüşüne çıkma deneyimini anlattı ve sosyal medya yorumcuları bu hesapla bir gün geçirdi. (iStock)

Kendisi “Arizona'da birçok doğa yürüyüşü yapmak isteyen ağabeyimle tatildeyken” bu sorunun “doruğa ulaştığını” söyledi.

Adam Reddit'te şöyle yazdı: “Doğa yürüyüşleri güzel. Yapmıyorum akıl ama büyük tepelere tırmanmayı sevmiyorum.”

“Yokuş yukarı yürümek… çok yorucu ve beni terletiyor.”
“Yokuş aşağı yürümek şimdiye kadarki en kolay şey. Doğanın yolcu prensesi olmak gibi. Ayağınızı öne koyun ve tüm işi yerçekiminin yapmasına izin verin.”

2024 YILININ EN VİRAL SEYAHAT TRENDLERİ ARASINDA 'KAPI BİTLERİ' VE 'KOLTUK KİLOCULARI'

Şöyle devam etti: “Yokuş yukarı yürümek de çok yorucu oluyor ve beni terletiyor.”

Şöyle devam etti, “Bir şeyi yaparken şikayet etmeye gerek görmüyorum, bu yüzden yokuş yukarı yürürken pek sevmememe rağmen kendimi tuttum. [a] kardeşimle basit bir konuşma.”

yokuş yukarı yürüyüş

“Yokuş yukarı yürürken pek hoşlanmasam da tutundum [a] Kardeşimle basit bir konuşma” diye yazdı bir adam sosyal medyada, diğerleri onun ikilemini tartışırken. (iStock)

Ancak ikili geri çekilmeye başladığında adam, erkek kardeşinin “bana eğlenip eğlenmediğimi sorduğunu, ben de hayır dedim” dedi.

“Kardeşimin herhangi bir hatası yüzünden değil. Sadece etkinliği eğlenceli bulmadım. Fena bile değil, sadece tatmin edici.” diye ekledi.

“İnsanların fikrimi sorması ve dürüst cevabımı verdiğimde üzülmelerinden hoşlanmıyorum.”
Daha sonra, erkek kardeş eve uçmak için Reddit posterini havaalanına götürürken, adam erkek kardeşinin ona şöyle dediğini söyledi: “Sana eğlenip eğlenmediğini sorarsam 'hayır' deme.”

SICAK SEYAHAT TRENDİ İNSANLARIN SAĞLIĞA VE FİZİKSEL AKTİVİTELERE ÖNCELİK VERMESİNE SAHİP: 'BENİ ZİHİNSEL OLARAK Zinde tutuyor'

Reddit kullanıcısı şunu yazdı: “Birinin eğlenmediğini duymanın moral bozucu olabileceğini anlıyorum.”

Ancak “İnsanların fikrimi sorması ve dürüst cevabımı verdiğimde üzülmesi hoşuma gitmiyor” dedi.

tepelerde yürüyüş

Viral Reddit başlığına yanıt verenlerden biri, “Hayatta bazen gideceğiniz yere ulaşmak için yokuş yukarı yürümek zorunda kalırsınız” diye yazdı. (iStock)

“Eğlenmiyorsam, eğlenmediğimi söylerim.”

Reddit sayfasındaki “Ben salak mıyım” olarak bilinen yanıt verenler, bu gönderiyle harika bir gün geçirdiler; bu da, adamın aile üyesine verdiği yanıtta gerçekten de “sapık” olduğuna dair genel değerlendirmelerini ortaya koydu.

“İnsanlar onların arkadaşlığından keyif aldığınızı duymak istiyor.”
Yaklaşık 21.000 tepki toplayan en yüksek puanlı yanıtta bir yorumcu şunları yazdı: “'Seninle takılmak eğlenceli bir gündü, ama dostum, bu yürüyüş çok dik' [or] 'Yokuş aşağı kısmı sabırsızlıkla bekliyorum!' İnsanların aradığı kibar cevap bu.”

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Aynı kişi şunları ekledi: “Kardeşinizin arkadaşlığından keyif aldığınızı kabul ediyorsunuz, ki bu da onun aradığı şeydi, ancak aynı zamanda yürüyüşün zor/zor olduğunu da kabul edebilirsiniz. Aktivitenin ne kadar berbat olduğu önemli değil – insanlar istiyor onların arkadaşlığından keyif aldığını duymak için.”

Telefon ekranındaki Reddit uygulaması düğmesi.

Bir adam kişisel ikilemine dair fikir edinmek için Reddit'e başvurdu ve kardeşine yaptığı açık sözlü yorumlardan dolayı çoğu kişi tarafından eleştirildi. (iStock)

Başka bir kişi bunu şu şekilde ifade ederek, ilk yorumcuya yanıt verdi: “Kesinlikle! Bu, 'Bu aktiviteden hoşlanmasam da seninle vakit geçirmekten mutluyum' ifadesini ifade eden küçük bir sosyal nezakettir.”

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için www.Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

Başka bir kişi ise anlamlı bir şekilde şunları söyledi: “Kendini kutsayan kaidenin üzerine tünemişsin ve herkesin sana küçük bir çocukmuşsun gibi davranmasını bekliyorsun. prenses. Kardeşin muhtemelen seninle yürüyüşe çıktığına pişman olmuştur. Bazen hayatta gideceğiniz yere ulaşmak için yokuş yukarı yürümek zorunda kalırsınız.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Farklı bir yorumcu, Reddit posterini rafa kaldırdı ancak şu öneriyi paylaştı: “Herkes yürüyüş yapmayı sevmiyor. Bu kişisel bir seçim. Ancak daha iyi bir seçenek, kardeşinizle konuşmak ve her ikinizin de keyif alacağı bir şey yapma konusunda uzlaşmak olacaktır.”

Haberler Digital, düşünceleri için bir psikoloğa ulaştı.

Maureen Mackey, Haberler Digital'de yaşam tarzı bölümünün yönetici editörüdür.