Uçak yolcularının el ilanlarını bu ortak noktaya dizüstü bilgisayar koymamaları konusunda uyarması, sosyal medya kullanıcılarının tepki göstermesine n

rookiemag

New member
Bir fenomen tarafından yayınlanan bir TikTok videosu, yorumlar bölümünde elektronik aletlerle nasıl seyahat edileceğine dair bir tartışma başlattı.

Kadın, yeni MacBook'unu uçuş sırasında önündeki koltuk cebine koyduktan sonra kırıldığını söyledi.

Önündeki kişinin koltuğunu ileri geri yatırdığını söyledi ve ekledi, “Yeterince adil, onların hatası yok.”

Asi YOLCUYU TUTMAYA YARDIM EDEN AMERİKAN HAVAYOLLARI YOLCUSU DURUMUN 'SAVAŞ VEYA KAÇ' OLDUĞUNU SÖYLEDİ

“Onlar bunu yaparken koltuklardaki baskı ekranımı çatlattı” diye açıkladı.

Videoda daha sonra dizüstü bilgisayar ekranının sağ üst kısmı çatlak, bulanık ve kusurlu, ekrana çarpıcı çizgilerle gösteriliyor.

Bir fenomen (resimde gösterilmemiştir), bir uçaktaki yatık koltuğun arka koltuk cebinde dizüstü bilgisayarının kırılması üzerine diğer yolcuları uyardı. (iStock)

Videoya, dizüstü bilgisayarının artık siyah olduğunu ve yanıt vermediğini belirten bir metin eklendi.

Haberler Digital yorum almak için uçuş yolcusuna ulaştı.

AMERICAN AIRLINES, 'KAPI BİTLEMESİNİ' 100'DEN FAZLA HAVALİMANINI kapsayacak şekilde genişletiyor

TikTok kullanıcıları benzer karşılaşmaları tartışmak ve dizüstü bilgisayarın depolama alanını sorgulamak için yorum kısmına yöneldi.

Bir adam, “Çoğu zaman dizüstü bilgisayarımla seyahat ediyorum ama yine de onu asla %100 oraya koymuyorum” dedi.

Başka bir kadın ise şöyle konuştu: “Bunun başıma gelmesinden korkuyorum

Bir kullanıcı, “Bu nedenle dizüstü bilgisayarların kalkış, iniş ve türbülans sırasında baş üstü bölmesinde saklanması gerekiyor” dedi.

Uçakta oturan yolcuların koltukları sıkışık

Bir kullanıcı TikTok videosuna “Bu nedenle dizüstü bilgisayarların kalkış, iniş ve türbülans için baş üstü bölmesinde saklanması gerekiyor” yorumunu yaptı. (iStock)

Bir TikToker, “Aman Tanrım, dizüstü bilgisayarımı her zaman oraya koyarım.”

Etkileyici kişi, “O zaman bu videoyu yapmama değdi! Bir daha yapma,” diye yanıt verdi.

Bir başkası, “Paylaştığınız için teşekkürler !!! Başınıza geldiği için üzgünüz, umarım ekranı değiştirmenin kolay bir yolunu bulursunuz” dedi.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir kullanıcı, “Dizüstü bilgisayarınızı koltuğun cebine koymak gerçekten sizin hatanız, üzgünüm.” yorumunu yaptı.

Bir kadın “Gözlüğüme oldu” yorumunu yaptı.

Uçak koltukları

TikTok kullanıcıları, bir fenomenin, uçarken dizüstü bilgisayarının yolcunun yatırılmış koltuğu nedeniyle kırıldığını söylemesinin ardından onun videosuna yorum yaptı. (iStock)

Birçok kullanıcı dikkatini koltukların temizliğine odakladı.

İçlerinden biri, “Bu koltuk ceplerine hiçbir şey koymayın… bunlar asla temizlenmiyor ve genellikle kirli mendilleri/çöpleri vs. depolamak için kullanılıyor” dedi.

Başka bir kullanıcı ise “Koltuk cebine hiçbir şey koymayın, bunlar pis” dedi.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin

Kasım ayında American Airlines, X kullanıcısının önüne yatırılmış bir koltuğun fotoğrafını yayınlamasının ardından birinci sınıf bir yolcudan özür dilemişti.

Yatırılmış koltuğu dizlerinin üzerine bastırılmış gibi görünen kadar geriye gösteren kullanıcı, “Birinci Sınıf. Dostum kucağımda” dedi.

Uçuş ekibi ve yolcular uçakta

Seyahat uzmanı Carly Rae Cook, dizüstü bilgisayar veya monitör gibi elektronik cihazların koruyucu bir kılıf içine konulmasını öneriyor. (iStock)

American Airlines kullanıcıya kısmen şu şekilde yanıt verdi: “Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve bu konuyu dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Bunu inceleme için bakım görevlilerine ileteceğiz. Tekrar özür dileriz.”

Seyahat danışmanı Carly Rae Cook, Haberler Digital'e e-posta yoluyla, hassas dizüstü bilgisayarları veya monitörleri uçaklarda saklarken her zaman dikkatli olmanızı tavsiye ettiğini söyledi.

Cook, “Bu uçak koltuklarından bazıları gerçekten çok fazla yatıyor, bu nedenle dizüstü bilgisayarınızı her çıkarışınızda bir plan yapın. Birisi hızlı bir şekilde yatarsa, hazırlıklı değilseniz, bu durum dizüstü bilgisayarınızı havaya uçurabilir” dedi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Cook, koruyucu bir kılıf ve taşıma çantası bulundurmayı öneriyor.

“Her zaman bir dizüstü bilgisayarla seyahat ediyorum ve sert bir kapağım var ve ekstra koruma için bunu yumuşak bir taşıma çantasına koyuyorum. Asla çok dikkatli olamazsınız” diye ekledi.