Kadın, uçuş yolcunun ayaklanma alanına izinsiz girdiğini ve sosyal medyada tepkileri ortaya koyduğunu söylüyor

rookiemag

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Bir hava gezgini, kişisel alanına giren ve “Lütfen bunu yapma” görevini başlıklı bir yolcula karşılaşmayı detaylandırmak için Reddit'e gitti.

“Yanımdaki adama sağ bacağını koltuğumun altına yerleştirerek koltuğuma yayarak uyandım. Ondan hareket etmesini istedi ve 'Çok fazla odanız var ve benden daha kısasın' dedi.

Daha sonra çantasının kendi koltuğunun altında olduğu mazeretini yapan ve onun için “oda” olmadığı için adama cevap verdiğini söyledi.

Cesur Havaalanı Trendi, kalkıştan 15 dakika önce kapıya gelen gezginler var

Kadın onun “uzun bacakları olan 5'9 kadın” olduğunu yazdı ve “Neden insanlar, özellikle uçaklarda bu kadar haklı?” Sorusunu sordu.

“Asla Reddit'e göndermiyorum ama bu çok sinir bozucuydu,” dedi.

Bir Reddit kullanıcısı, bir uçuş yolcunun alanına nasıl izinsiz girdiğini paylaşıyor. Sosyal medya kullanıcıları düşüncelerini yorumlar bölümünde paylaştılar. (Istock)

Kullanıcılar, benzer deneyimleri ve etkileşim hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için yorumlar bölümüne girdiler.

“Eğer bacağını hareket ettirmezse, uçuş görevlisini ararsınız,” diye önerdi.

Başka bir kullanıcı, “Sadece ben olsaydı bilmiyorum ama pandemik insanlar delirdikten ve tüm ortak ahlaksızlığı kaybettikten sonra hissediyorum.” Dedi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Ben 6'3” ve yüksekliğe ulaştığımızda, çantamı önündeki koltuğun altından çekip ayaklarımın olduğu yerde saklıyorum. Sonra önümdeki koltuğun altına bacaklarımı uzatıyorum. Kolay Peasy, “başka bir kullanıcı yazdı.

Bir kişi, “Alanınızı uçuşun nasıl gideceğini tespit etmek için mümkün olduğunca erken işgal edin.”

Yolcu bir uçakta orta koltukta oturuyor.

Bir Reddit kullanıcısı uçuş yolcunun gönderisini yorumladı ve “Alanını İşgal Ediyor” yazarken, diğeri “Uçuş görevlisini arayın” dedi. (Istock)

“Yanlışlıkla içkimi aptal bacağına dökerdim. Oopsie,” diye şaka yaptı bir Reddit kullanıcısı.

Başka bir kullanıcı “Dirty Dancing” filmine atıfta bulundu, “Burası benim alanım, burası senin alanınız. Dans alanınıza girmiyorum ve sen benimkine gelmiyorsun.”

Birçok kullanıcı, Reddit kullanıcısının bir kadın olduğu ve uzay davetsiz misafirinin bir erkek olduğunu tartıştı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin.

“Kadınlar genellikle insan yayılmasının hedefleridir. Yerinizde durduğunuza sevindim,” dedi bir tane.

Yolcu uçağın üzerinde bacaklar ile oturuyor

Bazı Reddit kullanıcıları, uçuş yolcu yayınının yorum bölümünde “Mans -Spreading” i atıfta bulundu. (Istock)

“Koltuklarınızı değiştirirdim ve ahbapla adamım bir yarışması olurdu,” diye şaka yaptı.

Florida merkezli uzun zamandır görgü uzmanı Jacqueline Whitmore, Haberler Digital'e uygun havayolu davranışının “kollarınızı ve bacaklarınızı kendinize tuttuğunuz” anlamına geldiğini söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Whitmore, “Koltuklar gün geçtikçe küçülüyor olabilir, ancak bu size başka birinin alanına dökülme veya başınızı başka bir kişinin omzuna koyma hakkı vermez – elbette o kişiyi iyi bilmiyorsanız,” dedi Whitmore.

Haberler Digital yorum için Reddit kullanıcısına ulaştı.